Milyen a tökéletes szilveszteri party?

Ha idén a feszültségekkel teli utazás helyett inkább otthon, a családtagjaid és a barátaid körében töltenéd a szilvesztert, adunk néhány egyszerű tippet a bulihangulat megteremtéséhez.

Dobj össze saját koktélokat

A bulira a hagyományosan kínált italokon és üdítőkön túl, saját készítésű koktélokkal is előrukkolhatsz. A két-három hozzávalóból álló frissítőket mindenféle kézügyesség nélkül összeállíthatod. Ilyen például a Cuba Libre, a Pina Colada vagy a Whiskey Sour.

szilveszteri koktél

Ha pedig alkoholmentes verziókat is készítenél, tegyél egy próbát a narancsdzsúsz és tonik keverékéből megalkotott Atomic Cattel, vagy az áfonya- és grapefruitlevet tartalmazó Sea Breeze-zel.

Készíts finom, de egyszerű ételeket

Szilveszterkor egyáltalán nem szükséges több fogásos mesterművekkel előállnod. A vendégeket könnyen bekapható és ízlésesen dekorált partifalatokkal is várhatod. A hidegtálon az olyan hagyományos ételek is szerepelhetnek, mint a sonkatekercs, a kaszinótojás vagy a különféle ízesítésű levelestészták.

Természetesen a rágcsálnivalókról se felejtkezz el! A kalóriadús falatok mellett, a diétázókat akár frissen készített zöldségchips-szel is meglepheted. Éjfélkor pedig jöhet a szokásos virsli a lencsefőzelékkel.

Legyen témaválasztás

Ha szeretnéd, hogy a szilveszteri buli igazán fergetes legyen, válassz valamilyen témát. A vendégeket megkérheted, hogy ennek megfelelő öltözékben érkezzenek a partira. Ezzel nem csak vicces helyzeteket teremthetsz, de megalapozhatod a jó hangulatot.

Öltöztesd fel az otthonodat is! A lakásodat dekorálhatod egy adott téma szerint, vagy akár szabadon is. Ilyenkor bármi megengedett és semmi sem számít giccsesnek. Jöhetnek a csillogó gömbök, a konfettiszórók és a fura girlandok. Ne szabj határt a képzeletednek!

Visszatekintő

A szilveszter tökéletes alkalmat ad a 2019-ben történt kellemes emlékek felidézésére. A barátaiddal együtt készíthettek a bulira egy bemutatót, amelybe fényképeket és videókat tesztek. Jó, ha mindez kronologikus sorrendben mutatja be az eltelt hónapok eseményeit.